Sunday, April 20, 2014

Introduction / はじめまして

My name is Kumi. I was born in Tokyo, raised in Amsterdam( the Netherlands). I was there til I was 18, then moved to Boston to attend college there. After college, I moved back to Tokyo, and worked as a graphic designer, art director, and digital marketing strategist for many years. But more and more, my passion for food styling and food over all grew stronger and stronger, and here I am.



In this blog, I will be sharing easy-to-make Japanese recipes, traditional as well as non-traditional.  I like to make my food low-cal and healthy, I also love using lots of veggies.

Since I lived outside of Japan for such a long time, I am also aware of what ingredients are hard to get outside of Japan. Therefore, all my recipes here will require ingredients you can easily get anywhere in most cases.

All the food photos in this blog will be stylized by me as well.

I hope you enjoy my blog!

Kumi

Photo by Rob Piazza


はじめまして。Kumiです。

日本生まれ、オランダ育ち。アメリカの大学を卒業後、日本に帰国しました。オランダは、インドネシア、中国、南米、アフリカ、ヨーロッパの様々な国の人たちとカルチャーが入り交ざった国です。大学の4年間住んだアメリカも、勿論世界中からの人とカルチャーが混ざり合った国。

そんな自分が知っている、オランダの懐かしい味や、様々な国の友人から教えてもらったレシピなどをこのブログの日本語記事では紹介していきます。その他にも、キヌアや雑穀レシピ、低カロリーなもの、簡単おもてなしレシピ、色々と追加していきます。どちらも野菜をふんだんに使います。(英語記事では、海外でも入手しやすい材料で簡単に作れる日本の家庭料理レシピを紹介します)

また、フードスタイリストとして活動し始めたので、このブログでは、自分がスタイリングした写真をレシピと共にアップしていきます。

よろしくお願いします!

Kumi

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